Profil

Gennem de seneste år har vi ekspanderet, men vi er i servicebranchen, og derfor kommer vores kunder altid i første række. Absalon Security vil altid prioritere service frem for vækst, og vi prioriterer de basale principper - grundighed, ansvarlighed, tilgængelighed og hurtighed. Principper, der i første omgang har tiltrukket vores kunder til Absalon Security. Vi vil være den bedste, ikke nødvendigvis den største, leverandør af personbeskyttelse og uniformerede vagter i DK, der anvender en unik metode indenfor service og teknologi for at være i stand til at levere det fortræffelige.

Vi vil konstant søge nye input og implementere dem i vores koncept. Vi vil altid levere den bedste kundeservice og lede efter nye måder at servicere vores kunder på. Vi behandler vores kunder, som var de den eneste kunde. Vi kan levere en "low cost" vagtløsning uden at gå på kompromis med kvalitet og omfang. Fra vores lokale kontor, der refererer direkte til direktør Lasse Heller Bøckel, vil alle vores ansatte stå til rådighed.

Vagtkorpset

Hos Absalon Security sker rekrutteringen af vagter primært gennem politiet eller forsvaret, men vi har også vagter med anden professionel baggrund. Fælles for alle vagter er, at de har gennemgået det lovpligtige vagt og sikkerhedskursus, samt et individuelt træningsforløb afhængig af den opgave, som venter. Desuden gennemgår alle vagter hos Absalon Security løbende interne træningsforløb i særligt specialiserede discipliner indenfor sikkerhed, personbeskyttelse, overvågning m.m.

Når vi rekrutterer, lægger vi stor vægt på personlige egenskaber som empati, situationsfornemmelse og evnen til at kunne falde naturligt ind i klientens miljø og omgivelser. At være i stand til at optræde diskret og holde lav profil er nøgleord for ansatte i Absalon Security.

Det er en selvfølge, at alle ansatte har tavshedspligt i enhver henseende i forhold til klientens fortrolige og personlige oplysninger.